Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Tiedotteet / Kansainvälisyyttä avauskilpailuisssa

Kansainvälisyyttä avauskilpailuisssa

Sähköposti Tulosta PDF

Seinäjoen isolla tekojäällä käydään tulevana viikonloppuna jo perinteeksi muodostuneet kansainväliset Season Opening race -pikaluistelukilpailut. Vierailijoita kilpailuihin saadaan aina Hollannista ja Virosta saakka. Kotimaisen  kilpailukauden avauskilpailut toimivat samalla nuorten, A- ja B-ikäisten, katastuskilpailuina uuteen ISU:n järjestämään maailman cuppiin.

 

Osallistuvien luistelijoiden määrä nousee 100:n. Lähes kolmasosa tuosta määrästä on paikallisen seuran luistelijoita. Hollannista saapuu seitsemän luistelijan tiivis ryhmä sekä Virosta luistelijoita tulee kahdeksan. Vaikka jäätä ei vielä ole kattavasti saatavilla ympäri Suomen, on kilpailuihin osallistuvien määrä kiitettävää.

Seinäjoelta kilpailuihin osallistuvat nuorten kova iskuryhmä Juho Jääskeläisen, Tommi Pullin ja Saana Hyttisen johdolla. Tämä kolmikko on avannut jo kilpailukautensa Saksan Erfurtissa muutama viikko sitten ja nyt katsellaan mikä tulostaso saavutetaan ulkojäällä. Jokainen heistä aloitti kilpailukautensa uusilla henkillökohtaisilla ennätyksillä halliolosuhteissa. Mielenkiintoista on myös nähdä, miten nuoret seinäjokelaiset mm. Petri Itkonen, Aatu Hautamäki, Veera Anttila, Tuuli Hyttinen ja Susanna Lehtiniemi ja muut antavat vauhtia luistimilleen.

Kilpailut alkavat lauantaina 15.11. klo 14.00 ja jatkuvat sunnuntaina klo 12.00. 

Viimeksi päivitetty 09.12.2008 23:01