Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Tiedotteet / Hopealuistinfinaali sekä B-junioreiden että A-tyttöjen SM

Hopealuistinfinaali sekä B-junioreiden että A-tyttöjen SM

Sähköposti Tulosta PDF
Seinäjoelta oli kilpailuissa taas suurin joukkue. Hopealuistinfinaalista saimme 7 henkilökohtasta mitalia, Junioreiden SM-kilpailusta saaliiksi tuli 5 mitalia.
A-tyttöjen SM-kilpailussa kaksoisvoiton toivat Susanna Lehtiniemi ja Roosa Hiltunen. A-poikien kilpailu käydään vasta Seinäjoella Yleisluistelijoiden SM-kilpailun yhteydessä.
B-poikien kilpailussa nähtiin todellinen kaksintaiselu 3000m matkalla, jossa Aatu Hautamäki vasta viimeisellä kierroksella jäi toiseksi Tuomas Rahnastolle. Aatu sai yhteispisteissä hopeaa ainoastaan 0,760 pisteen erolla.Pronssille nousi Valle Viertola.
B-tyttöjen kisassa mitalin väri ratkesi myös viimeisellä 3000m matkalla. Veera Sarkanen kiskaisi lähes 13 sekuntia paremman ajan kuin Miina Peltonen, muta sekään ei aivan riittänyt kirkkaimpaan mitaliin.
Hopealuistinfinaalissa C-sarjoissa kultamitalin saivat ylivoimaisesti Katriina Keski-Opas ja Juho-Jaakko Yli-Ilkka. Pronssia toivat Emilia Lounatvuori ja Jaakko Hautamäki. Jaakko paransi henkilökohtaisia ennätyksiään peräti kolmella matkalla.
D-tyttöjen sarjassa on kuluvalla kaudella seurassamme harmittava aukko. D-poikien puolella mitalit menivät HLK:.n ja HTL:n luistelijoille.
E-tyttöjen sarjassa tuli kaksoisvoitto. Anni Rinta-Keturi sai kultaa ja Sofia Yli-Ilkka hopeaa. Poikien sarjassa Tudor Prisada sai hopeaa.
Viestiluisteluissa seurallamme oli peräti 8 joukkuetta ja koska lisäksi lainasimme Charlotta Kallisen HLK:n sekajoukkueeseen, niin jokainen pääsi luistelemaan viestijoukkueessa. Tytöt toivat kultaisen viestimitalin kaikissa sarjoissa Seinäjoelle.E-tytöissä saimme myös hopeaa. Pojilla mitalin väri oli joka sarjassa hopeinen ja D-sarjassa saimme myös pronssia.
Kilpailussa luisteltiin keli- ja jääolosuhteista huolimatta useita henkilökohtaisia ennätyksiä ja tulostavoitteita. E-sarjoissa on tällä hetkelllä ilahduttavan paljon tulevaisuuden toivoja. Valmentajina matkalla olivat Ari Hiltunen ja Anssi Kallinen. Turvallisesta matkastamme vastasi jälleen kellontarkka Jorma Talvitie.
Viimeksi päivitetty 08.03.2013 22:11