Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Tiedotteet / Elina rikkoi oman äidin ennätyksen

Elina rikkoi oman äidin ennätyksen

Sähköposti Tulosta PDF

Nuorten Suomen mestaruudet A- ja B-ikäisissä ratkaistiin Seinäjoella 5.-6.2. Kilpailut olivat yhteistpistekilpailut. Pääsolistina toimi SU:n Elina Risku, joka neljän matkan yhteispisteissä rikkoi äitinsä Annelin 30 vuotta vanhan ennätyksen. Tyttärestä on polvi parantunut. Saman seuran Saana Hyttinen oli selvä kakkonen. Saana etsii kadonnutta vauhtiaan, mutta on kuitenkin koko ajan Elinan tuntumassa. Aika vain näyttää, koska Saana pääse vauhdin hurmaan.

A-pojissa meidän Juuso Käenmäki otti mitä oli tarjottavissa. Mestaruuden yhteispisteissä ja 3000 m:n matkakohtaisella.Tommi Pulli joutui jäämään sivustaseuraajaksi sairauden vuoksi ja hyvin kilpailut aloittanut Matti Yli-Ojanperän kohtaloksi tuli keskeyttäminen ja sairastuminen.

B-tytöissä tuli yllätysvoittaja, Susanna Lehtiniemi SU. Susannan vaikean syksyn jälkeen mestaruus oli kultaakin kalliimpaa. Ensimmäinen kausi B-tytöissä ja heti korkein bodiumin paikka. Hyväksi kolmoseksi luisteli seuramme Veera Anttila ja neljännen sijan otti haltuun Tuuli Hyttinen SU. Roosa Hiltunen luisteli hienosti myös 10:n parhaan joukkoon.

B-pojissa seuraamme edustivat Petri Itkonen ja vielä C-ikäisissä luisteleva Aatu Hautamäki. Petri taisteli itsensä pronssille ja Aatu oli sarjan neljäs.

Syystäkin voivat SU:n valmentajat Ari Hiltunen ja Pirjo Lehtinen olla tyytyväisiä viikonlopun saldoon.

Tulokset
Valokuvia (la ja su)

Viimeksi päivitetty 08.02.2011 10:05