Pikaluistelu

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Etusivu / Arkisto / Valmennus / Nuorten matkakohtaiset SM-kilpailut Seinäjoella

Nuorten matkakohtaiset SM-kilpailut Seinäjoella

Sähköposti Tulosta PDF

Saana HyttinenNuorten matkakohtaiset SM-kilpailut käydään Seinäjoella tulevana viikonloppuna. A- ja B-ikäiset tytöt ja pojat selvittävät kuka on nopein 500, 1000 ja 1500 m:llä. Seinäjoen Urheilijoiden pikaluisteluedustus on todella hieno. Peräti 19 nuorta pikakiitäjää taistelee mestaruuksista ja näyttää osaamistaan kolmella lyhyemmällä kilpailumatkalla. Kilpailut alkavat lauantaina 16.1. klo 14.00 ja sunnuntaina 17.1. klo 12.00 isolla tekojääradalla.

Tämän hetken nuorten ykkösluistelijamme Saana Hyttinen ja Tommi Pulli ovat valmistautuneet tulevaan koitokseen Berliinissä sisäjäillä. Uuden vuoden leiri oli hyvin onnistunut. Vauhti löytyi ja sitä vaaditaan nyt myös ulkojäillä kilpailtaessa. Mielenkiintoista on nähdä minkä vastuksen antavat Saanalle Elina Risku, Liisa Yli-Ojanperä ja Mira Hautamäki, unohtamatta Valkeakosken Laura Korisevaa. Jännitystä ei paritaisteluista puutu. Tommin kovat haastajat ovat mm. Matti Yli-Ojanperä ja Jyväskylän Verneri Kinnunen. Mitenkähän siinä käy?

SU:n edustus kisoissa:

A-tytöt: Saana Hyttinen, Elina Risku, Liisa Yli-Ojanperä, Mira Hautamäki

A-pojat: Antti Jääskeläinen, Miika Potka

B-tytöt: Tuuli Hyttinen, Veera Anttila, Kristiina Keski-Opas, Susanna Lehtiniemi, Veera Sarkanen, Roosa Hiltunen, Pipsa Hiltunen

B-pojat: Tommi Pulli, Matti Yli-Ojanperä, Petri Itkonen, Eero Jääskeläinen, Juuso Käenmäki, Aatu Hautamäki

SU:n taustajoukot toivottavat kaikille luistelijoillemme onnistuneita luisteluja ja onnea tulevaan viikonloppuun. Pidämme kaikki teille peukkuja pystyssä. 

 

 

 

Viimeksi päivitetty 12.01.2010 20:32